Formater

 • 1. udgave
  1. udgave
  April 2020 ISBN: 9788793661899

  Oversat af Marie Andersen

  Domenico Starnone

  Hemmeligheder

  Roman

  Udkommer den 03. april 2020

  En ung mand, lærer, og en endnu yngre kvinde, hans tidligere elev, har et stormfuldt kærlighedsforhold. Efter et af deres utallige skænderier foreslår Teresa: ”Fortæl mig din inderste, unævnelige hemmelighed, og jeg fortæller dig min. På den måde vil vi altid være forbundet.” Men kort efter udvekslingen af hemmeligheden går Pietro og Teresas forhold definitivt i stykker.

  Pietro forelsker sig herefter i Nadia. Kort før deres bryllup dukker Teresa uventet op. Og med hende skyggen af den hemmelighed, Pietro i sin tid betroede hende. En slags advarsel: Pas på! Fra da af ledsages Pietro af sin egen hemmelighed: Hans gode vilje som ægtemand, far, lærer, forfatter, hviler på et usynligt, men højst mærkbart fundament af dårlig samvittighed, og han får aldrig lov til at glemme dette, for Teresa dukker op i hans liv, hver eneste gang han står foran en vigtig beslutning.

  Den midaldrende Pietro fortæller historien om en mand – ham selv – der spiller rollen som ægtemand, far og lærer til perfektion. Men som inderst inde ved, at det er en rolle.

  Ligesom de to foregående romaner, Drilleri og Bånd, fortæller Hemmeligheder en eksistentielt vedkommende og tankevækkende historie om kærlighed, identitet og vores tilbøjelighed til at bedrage os selv.

  Formater

  • 1. udgave
   1. udgave
   April 2020 ISBN: 9788793661899

   Oversat af Marie Andersen

   Andre bøger af Domenico Starnone