Formater

 • 1. udgave
  1. udgave
  April 2022

  Med omslagsbillede af John Kørner

  Madame Nielsen

  Kendsgerninger

  Fiktion

  Den 22. april udkommer første bind af et stort og ambitiøst romanværk af Madame Nielsen på i alt 4 romaner med den samlede titel Pentagon smeltet. Værket omspænder to århundreder, fra ca. 1900 til omkring år 2100, og rækker desuden i glimt tilbage til middelalderen.

  Omslagene er lavet specielt til værket af John Kørner. De 4 bind vil udkomme i april, august, november 2022 og februar 2023. Første bind med titlen Kendsgerninger udkommer med en kassette, med plads til alle 4 bind.

   

  Bind I: Kendsgerninger

  Kendsgerninger tager afsæt i den kendsgerning, at der om enhver kendt person med tiden kommer mange rygter i omløb. Derfor sætter Madame Nielsen sig for at fortælle sin og familiens historie tilbage fra omkring år 1900 alene ved hjælp af historiske fakta uden spor af personlige erindringer, anekdoter eller følelser. Men undervejs krakelerer den tørre fortælling, i tvivl om hvad der overhovedet er kendsgerninger, og bliver til en følelsesmæssig stærk og meget personlig fortælling om en grænseoverskridende åndssvageinstitution og det lige så grænseoverskridende liv i det københavnske bøssemiljø i starten af 1980’erne umiddelbart inden den store AIDS-død.  


  Formater

  • 1. udgave
   1. udgave
   April 2022

   Med omslagsbillede af John Kørner

   Anmeldelser

   • "Jeg elsker hendes nye bog."

    Weekendavisen
   • "Det suger i maven."

    Politiken
   • "Et pirrende forspil fra Madame Nielsen."

    Berlingske